Nazareth
Oostvleteren
Blankenberge
Torhout

Aanbouw in houtskelet

Behoefte aan wat meer ruimte? Geef uw pas samengestelde gezin een ruimere leefruimte zonder aan privacy in te boeten. Zijn de kinderen het huis uit? Dan is dit het perfecte moment voor de gedroomde restyling van uw woning en meer ruimte te maken voor uw interesses, ontspannen met meer comfort door het vergroten van uw leefruimte, het bouwen van een tuinkamer of houten aanbouw. Een aanbouw op maat creëert meer ruimte bij uw bestaande woning. We ontwerpen bij uw landelijke woning een houten bijgebouw in landelijke stijl of een moderne aanbouw bij uw moderne woning. De mogelijkheden zijn legio.

Kom met ons de mogelijkheden van een woninguitbreiding verkennen, en we laten uw droomhuis werkelijkheid worden. We ontwerpen en bouwen voor u de perfecte tuinkamer of een volledige houten aanbouw aan uw woning met extra leefruimte en extra slaapkamer(s).
Stretch & More
Stretch and more
“Een duurzame en multifunctionele constructie die er boven uitsteekt in kwaliteit en afwerking."
Maatwerk van de bovenste plank

Een aanbouw in houtskelet geeft uw huis een enorme meerwaarde. U kiest helemaal zelf de stijl en indeling en bent niet gebonden aan vaste modules. Wij tekenen het gewenste ontwerp en staan in voor de uitvoering van A tot Z. Van de grondwerken en opbouw tot afwerking in de kleinste details.

Een strakke, eigentijdse houten aanbouw of in landelijke cottagestijl, dankzij onze jarenlange ervaring weten we uw wensen helemaal waar te maken.

Dromen of plannen om uw woning uit te breiden? Neem vrijblijvend contact!